Menu

 

Jeg er født i 1951 har 2 voksne sønner Jesper og Claus samt fire dejlige børnebørn Sofia, Tobias, Rasmus og Louise.

Jeg er gift med Egon og vi har samme arbejdsplads ITR Data A/S som vi også ejer. Egon har startet ITR Data A/S i 1972 og er civilingeniør, jeg har arbejdet der siden 1994 og står for økonomi og meget andet, jeg er uddannet inden for kontor/sygehus og har arbejdet på div. Sygehuse i ca 24 år, inden jeg kom til ITR data.

Jeg er et stort familiemenneske, elsker når de nærmeste er omkring os, specielt børnebørnene fylder meget, de er for mig livets dessert, og jeg elsker desserter.

Derudover er jeg meget glad for musik, specielt dansk musik, men også svensk og norsk

Egon og jeg har været til mange forskellige festival i Danmark igennem årene, bl.a har vi i flere år besøgt Frederikssund, Skagen, Tønder, Vordingborg og Samsø festival. Vi holder meget af at ligge i telt på campen.

Med hensyn til min egen musik smag er den meget blandet, jeg holder meget af den musik og tekst som Thomas Kjellerup, Kristian Lilholt, Michael Wiehe, Bjørn Afzelius, Åke Aleksandersen,  Erik Grip, Svend Bertil Taube og mange mange flere. Derudover holder jeg også af klassisk musik og går til koncerter med forskellige symfoniorkester.

I det hele taget er jeg rigtig meget glad for musik og radioen eller cd afspilleren står aldrig stille. 

Min fritid går derudover også med gode lange gåture, jeg elsker Danmark og dens natur og er nok lidt af en hjemmefødning og holder meget gerne ferie i Danmark, men har også været på teltture/hytteture i Sverige, Alsace og Østrig m.m.

Når jeg er begyndt at arrangere koncerter er det ene og alene fordi jeg elsker musik og fordi jeg efter kontakt til Thomas Kjellerup fik lov til, at arrangere en koncert med ham her i Frederikssund på Kulturhus Elværket.

Denne koncert gik rigtig godt og inden jeg havde fået den afviklet, havde jeg fået kontakt fra Kristian Lilholt som også gerne ville komme til Frederikssund og afholde koncert. Den næste i rækken blev Erik Grip.

Efter en pause er jeg nu klar til at afholde endnu en koncert. Derfor er det mig en stor glæde, at Thomas Kjellerup kommer tilbage.

Nu må vi så se om der kommer flere koncerter, men mon ikke, så længe Egon og min familie/venner bakker mig op med alle de praktiske ting, ja, så fortsætter jeg.