Frederikssund koncertsteder

Ballerup Super Arena

Et af de største koncertsteder tæt på Frederikssund og omegn er Ballerup Super Arena. Det tager ca. en halv time at køre fra Frederikssund til Ballerup på turen, som er ca. 29 km. Du kan også tage med offentlig transport og komme frem i løbet af ca. 45 minutter, og derfor er det et af de bedste koncertsteder i omegnen, da andre koncertsteder kan ligge tæt på Frederikssund, når det kommer til afstand, men nogle gange tager det lang tid med offentlig transport.

Om Ballerup Super Arena

Ballerup Super Arena blev bygget og indviet i slutningen af 2001. Arenaen fik desværre ikke den bedste opstart, da taget på bygningen kollapsede et år efter indvielsen den 2. januar 2003. Det kom frem at der havde været en beregningsfejl og herefter blev taget forstærket, så arenaen kunne tages i brug igen.

Det kan godt være at vi har fokus på koncerter, men faktisk er Ballerup Super Arena mest kendt for sine sportsbegivenheder. De kalder sig for hele Danmarks cykelarena, da de blandt andet er vært for Københavns seksdagesløb i cykling hvert år.

Men der er også masser af koncerter i Ballerup Super Arena, som Frederikssunds koncert entusiaster kan tage med til. Blandt andet har Rihanna, Backstreet Boys og DAD alle været forbi Ballerup Super Arena. Der kan være op til 7000 personer i arenaen, hvilket betyder, at der især er en fed stemning, når der er udsolgt.

Det siges at være et af de bedste koncertsteder på Sjælland, da de ikke oplever problemer med “hal-lyd” takket været bygningens design uden parallelle flader. Vi har ikke umiddelbart kunne finde kommende koncerter i Ballerup Super Arena, men når der kommer koncerter på programmet, er de uden tvivl værd at tage til.

bard