Frederikssund koncertsteder

Gjethuset

Det tager ca. 20 minutter at køre til koncertstedet Gjethuset, som ligger omkring 19 km. fra Frederikssund. Gjethuset i Frederiksværk byder på mange store musikoplevelser hvert år og derfor kan det være en god ide at tjekke, hvis du er vild med at opleve musik live. Du kan læse mere om Gjethuset i denne artikel.

Bagom Gjethuset

Gjethuset i Frederiksværk er et musik og kulturhus, som hvert år er vært for forskellige begivenheder som fx koncerter, konferencer, børneteater, kammermusik, udstillinger og meget mere.

Selve Gjethuset er en smuk bygning på omkring 2.000 kvadratmeter, og her er der koncertsal, scene, cafeområde, udstillingslokale, mødelokale, konferencefaciliteter, omklædningsrum osv. Der er plads til omkring 1800 tilskuere i koncertsalen/teateret, som har 1300 ståpladser og 480 siddepladser. Derudover holder Gjethuset også udendørs arrangementer, hvor der kan komme 3300 personer.

Gjethuset har ni faste medarbejdere, og derfor er det åbenlyst, at stedet ligesom mange andre koncertsteder også drives af de mange frivillige, der er med til at stable begivenhederne på benene.

Du kan endda blive frivillig ved at besøge deres hjemmeside og læse mere om muligheden. At være frivillig handler naturligvis om fællesskabet, men der kan også være goder forbundet. Gjethuset har en særlig “frivilligklub” som hedder G-folket. Du kan blive en del af G-folket, hvis du tager minimum 18 frivillige vagter i Gjethuset hvert år og det giver dig adgang til alle Gjethusets egne arrangementer, selv når der er tale om udsolgte koncerter.

Gjethuset koncerter

Du kan altid finde de kommende begivenheder i Gjethuset ved at besøge den officielle hjemmeside. Der er mange forskellige koncerter i løbet af året, og alt afhængigt af hvornår du læser denne artikel, kan det være, at nogle af de koncerter, som vi nævner, allerede er overstået.

Men vi kan altid godt lide at nævne koncerter for at give en ide om, hvad man typisk kan opleve på koncertstedet. I 2019 har folk kunnet opleve Mek Per, Søren Sko, Benjamin Koppel, Marie Carmen Koppel, Torben Chris, Anders Matthesen, Sebastian og Hanne Boel i Gjethuset. Derudover er det også allerede blevet afsløret, at Rune Klan kigger forbi i februar 2020, mens Linda P besøger Gjethuset med sin stand-up tour “Sabotagehunger” i oktober 2020. Med andre ord er der masser af muligheder for at opleve kendte komikere og musikartister i Gjethuset hvert år.

bard