Frederikssund festivaller artister

Tre kendte musikere som har fået foretaget brystoperationer

I den danske befolkning er accepten af skønhedsoperationer for længst slået igennem, og i dag hyldes den individuelle skønhed i stor stil. Måske er du selv vild med musik, og går samtidig med ønsket om at få foretaget en brystoperation? I så fald kan det være, at denne liste over tre kendte musikere, som har fået foretaget brystoptimerende operationer, kan hjælpe dig videre mod at tage springet, og få foretaget operationen.

Brystimplantater kan styrke din selvtillid markant

Langt de fleste kvinder er konstant på udkig efter hvordan de kan optimere deres udseende. De fleste er heldigvis godt tilfredse med deres krop som den er, men mantraet synes at være, at man trods alt stadig kan optimere på noget, som i forvejen er flot. Her kommer skønhedsoperationer og brystimplantater ind i billedet. Via et ganske lille indgreb kan udseendet nemlig optimeres, og for mange kvinder fører operationen til en styrket selvtillid. Måske er det også noget for dig?

Den ukronede country-dronning viser vejen

Den første af de tre musikere som har fået foretaget brystoptimerende operationer er Dolly Parton. Her kan man med rette tale om USA’s ukronede country-dronning, for med en karriere på over seks årtier har hun for alvor sat et varigt aftryk på musikbranchen. Og nå ja, så har hun også fået foretaget skønhedsoperationer.

Gør som Cardi B og styrk dit udseende

Du er med garanti lige så passioneret omkring musik som vi er, siden du har valgt at besøge vores blog. Spørgsmålet er dog, om det specifikt er rap-musik du er vild med? Hvis du er, så kender du garanteret Cardi B. Vidste du også, at hun faktisk har fået foretaget brystoperationer? Hvis ikke, så ved du det nu.

Også Iggy Azalea har været under kniven

Vi bliver i rap-musikkens tegn, for den tredje og sidste musiker på listen er Iggy Azalea. Tilbage i 2015 blev hun af det amerikanske underholdningsnetværk E! citeret for at sige, at hun var så vild med sine nye bryster, at hun slet ikke kunne holde op med at tale om dem.

Måske kan disse tre musikere inspirere dig til selv at få foretaget en brystoperation? I så fald er det bare om at få booket en tid hos nærmeste klinik.

bard