Frederikssund koncertsteder

Gribskov Kultursal

Som du har kunne læse på siden, er der flere forskellige koncertsteder, som du kan besøge i Frederikssund og omegn. Du kan fx tage til Gribskov kultur sal i Helsinge, som ligger ca. 33 km. fra Frederikssund. Det vil sige, at det tager en god halv time at køre derop, og du kan også tage med offentlig transport, som tager lidt over en time.

Om Gribskov Kultursal

Gribskov Kultursal er et kultur- og musiksted, som kan danne rammer for koncerter, teaterforestillinger, konferencer, foredrag og meget mere. Der er plads til omkring 1000 tilskuere i salen, der har 400 siddepladser og 700 ståpladser.

Gribskov Kultursal koncerter

Det varierer naturligvis, hvem der kommer og spiller i Gribskov Kultursal. I 2019 bød spillestedet på koncerter med Die Herren, Søs Fenger, Ole Henriksen, Johnny Logan og Anders Matthesen, og Linda P kommer forbi stedet i 2020. Det vil sige, at der er mange forskellige underholdende begivenheder hvert år.

Du kan normalt også opleve forskellige gode tribute koncerter med fokus på fx Chuck Berry, Bryan Adams og mange andre gode kunstnere. Du kan altid finde gode musikoplevelser i Gribskov Kultursal, som altså ligger forholdsvis tæt på Frederikssund.

bard