Frederikssund festivaller artister

Musikhus Elværket

Har du hørt om Musikhus Elværket? Der er tale om et koncert- og spillested i Holbæk, som løbende byder på en masse fede koncerter. Musikhuset ligger ca. 37 km. fra Frederikssund, og derfor tager det omkring 45 minutter at køre derhen, men det er hele turen værd, når der er tale om gode koncerter.

Bagom Musikhus Elværket

Elværket er ikke blot en del af navnet som et kreativt indslag. Faktisk var bygningen Holbæks kommunale elværk i perioden mellem 1911 og 1952. Da elværket blev lukket ned, blev bygningen blandt andet brugt som et depot.

I 1970’erne stablede byens musikforeninger og kulturgrupper et samarbejde om at skabe et medborgerhus i den historiske bygning på benene. Faktisk var elværket et medborgerhus helt indtil 1996, hvorefter det blev overdraget til den kommunale musikskole, som skulle bruge det til et rent musikhus. Siden da har der primært været fokus på musik i bygningen, som i dag bliver kaldt for Musikhuset Elværket, som du altså kan besøge.

Der er tale om et mindre koncertsted, som er delt op i to sale. Der er plads til 500 tilskuere i den ene sal og 120 tilskuere i den anden sal. Derfor er det et fedt koncertsted, som lægger op til intime musikoplevelser.

Musik Elværket Koncerter

Du kan opleve mange interessante kunstnere i Musikhuset Elværket i løbet af året. På programmet i 2019 finder vi blandt andet været koncerter med Elles Bailey, The Savage Rose, Kesi, Jacob Dinesen, Clara, Steen Jørgensen og mange andre interessante artister.

bard