Frederikssund festivaller artister

Nyd musikken trods aflysninger

Sommeren 2020 blev ikke nogen festivalsucces, og også i sommeren 2021 er festen aflyst for de fleste festivaler. Men der er stadig mange muligheder for at gå til koncert og lytte til musik rundt omkring i sommerlandet. Og så kan du jo også lytte til musikken derhjemme.

Måske vælger du i år at hygge dig hjemme i haven og lytte til den musik, som du holder af, mens du læser en bog og nyder en drink i solen. Så er det vigtigt at have noget godt udstyr, som kan give dig perfekt lyd i ørerne, uden at du forstyrrer naboerne. Du kan for eksempel se efter hovedtelefoner i høj kvalitet hos netbutikken https://www.teknikdele.dk/, hvor der er et stort udvalg af alt det, du behøver for at skabe god lyd.

Vil du lytte til musik live, er der en del af de mindre festivaler, der gennemføres i 2021. Mens Smukfest under bøgene ved Skanderborg sø er aflyst i år, gennemføres Sølyst Festival således, og her kan du opleve masser af livsglæde, når mennesker med forskellige udfordringer mødes og nyder musikken sammen. Der er en sjælden autenticitet og ægthed, når disse mennesker oplever musikken sammen med andre.

Den kendte metalfestival Copenhell ser også ud til at blive gennemført, om end ikke i så stort omfang som normalt.

Mange musikarrangører har fået grå hår på hovedet de sidste par år, hvor de har været nødsaget til at aflyse festival og events på grund af udbruddet af CoVid-19. Men andre har taget ja-hatten på og gennemfører alligevel noget, så godt som det nu engang kan lade sig gøre. For eksempel har folkene bag Roskilde Festival besluttet, at der gennemføres koncerter, selv om den store festival er aflyst.

Du kan således godt komme til musikevents i Roskilde i år. Men det, der normalt er festivalens intimscene, vil nu være det, der skal fungere som den største scene, og dermed bliver der et lidt andet tilløb end normalt.

Rundt omkring i landet er der masser af mindre musikevents i støbeskeen, og du kan således høre live musik på Als, på Fyn, i Jylland og på Sjælland og i det hele taget i alle landsdele, så der er ingen grund til at fortvivle, hvis du har lyst til at høre musik og din normale sommerfestival ikke gennemføres i år.

Det er vigtigt at støtte mennesker og foreninger bag de forskellige events, så der også fremover bliver basis for at have et godt og levende musikliv i Danmark. Så køb en togbillet eller stig ind i bussen og tag afsted til nærmeste event!

bard