Danske kunstnere

Hugo Helmig

Hugo Helmig blev nærmest født til at blive en stjerne. Helmig er søn af supermodellen Rene Toft Simonsen og sangeren Thomas Helmig. Hugo Helmig debuterede som sanger i 2017, da han udgav “Please Don’t Lie”. Helmig opnåede enorm succes med debutsinglen, da den endte op med at blive den mest spillede danske sang i dansk radio i 2017.

Den 1. marts 2019 udgav Hugo Helmig sit debutalbum “Juvenile”, som handler om, hvordan de unge nu til dags skal forsøge på at danne sig et overblik over tilværelsen. Albummet fik fire stjerner af Gaffa, som skrev, at den unge sanger fik en overraskende stærk debut.

Hugo Helmigs nedtur

Men måske fik den unge sanger for megen succes for hurtigt. Helmig blev anholdt i en kokainrus i marts 2019, og senere startede han en misbrugsbehandling. Derfor aflyste den unge sanger alle sine koncerter i 2019 for at kunne fokusere på sig selv.

Forhåbentlig kommer Hugo Helmig ud på den anden side, og inden længe vil vi se frem til koncerter med Hugo Helmig i Frederikssund eller omegn. Moderen Rene Toft Simonsen virker ikke umiddelbart tilfreds med, at sønnen har valgt at blive sanger, men det er hans drøm, og hun støtter ham sikkert uanset hvad.

bard