Danske kunstnere

Mads Langer

Den danske sanger Mads Langer Clausen blev født i Aabenraa den 14. januar 1984. Sangeren og resten af hans familie flyttede til Skive, da han var blot tre år gammel. I hjemmet i Skive begyndte den unge knægt at interessere sig mere og mere for musik. Han gik blandt andet i gang med at spille på klaver og trommesæt. I denne artikel kan du læse mere om Mads Langers karriere.

Mads Langers diskografi

Mads Langer har hidtil udgivet fem albums. Han debuterede med “Attention Please” i 2006 og fulgte op med “Mads Langer” i 2009. Derudover har den danske sanger udgivet “Behold” i 2011, “In These Waters” i 2013 og “Reckless Twin” i 2016.

I sit privatliv danner Langer par med Julie Lillelund, som har været med i Danmarks Næste Topmodel. Langer har også været med i flere forskellige tv-programmer som fx “Toppen af Poppen”.

Mads Langer turné i 2020

Mads Langer tager på en Danmarksturne i 2020, hvor han blandt andet kommer til at spille på Mantziusgården i Birkerød, Kulturværftet i Helsingør og KB Hallen på Frederiksberg. Derfor har du masser af muligheder for at opleve Mads Langer live i nærheden af Frederikssund næste år.

bard