Frederikssund festivaller artister

Rasmus Walter

Rasmus Walter har tidligere spillet på Frederikssund Festival. Walter blev født den 5. februar i Aarhus i 1978. Rasmus Walter er en talentfuld sanger, sangskriver og guitarist, som du kan læse mere om i denne artikel.

Rasmus Walter har udgivet fire albums hidtil. Han udkom med debutalbummet “Rasmus Walter” i april 2011, og senere fulgte han op med “Lige her lige nu” i marts 2013, “Verden i stå” i 2014 og senest med “Himmelflugt” i november 2016.

Før sin tid som soloartist var Walter forsanger i bandet “Grand Avenue”, som blev dannet i 2001. Det band bestod af Rasmus Walter, Hjalte Thygesen, Marc Stebbing og Niels-Kristian Bærentzen. De fire drenge mødte hinanden på et music college i London, og de flyttede senere sammen til New York. I perioden mellem 2003 og 2009 udgav gruppen de fire albums “Grand Avenue”, “She”, “The Outside” og “Place to Fall”.

Rasmus Walter koncerter og TV-shows

Rasmus Walter optræder naturligvis ofte i Danmark. Tidligere på ofte stod han på scenen i X Factor https://www.billedbladet.dk/kendte/danmark/musik/panamah-og-rasmus-walter-optraeder-i-x-factor, hvor han optrådte med singlen “Endeløst”.

Walter har også været med i mange andre danske tv-programmer som fx “Toppen af Poppen”, som han medvirkede i tilbage i 2014. Her optrådte han blandt andet med coverversioner af “Dum for dig” af Barbara Moleko, “Ingen Kender Dig” af Clemens og “Drik ud” af Wafande, som alle sammen også var med i programmet.

I sommeren 2019 var han på sommer tour, hvor han blandt andet optrådte på Frederikssund Festival den 3. august 2019. Forhåbentligt kommer Walter tilbage og optræder i Frederikssund i den nære fremtid.

Rasmus Walters liv med angst

Selvom vi er vant til at se Rasmus Walter stå på den store scene, har det ikke altid været nemt for ham. Walter har flere gange udtalt at han led af angst, som gjorde det svært for ham at optræde foran publikum. Faktisk fik Walter angst for at have angst. Det vil sige at han blev angst over muligheden for at få et panikanfald foran publikum. Derfor havde han i en tidsperiode svært ved at nyde at optræde, men han har det heldigvis bedre i dag.

Rasmus Walters privatliv

I sit privatliv dannede Rasmus Walter i en periode par med topmodellen Helena Christensen. Senere fik han sønnen Milo med kæresten Barbara Gullstein. Faktisk er Rasmus Walters tvillingebror Anders Walter også et kendt ansigt i Danmark. Anders Walter er en dansk filminstruktør, der instruerede kortfilmen Helium, som endte med at vinde en Oscar tilbage i 2014.

bard