Frederikssund koncertsteder

Kulturhuset Galaksen

Har du nogensinde været i Kulturhuset Galaksen i Værløse? Det tager ca. en halv time at køre turen fra Frederikssund til Værløse, der ligger ca. 27 km. fra hinanden. Derfor et det også et godt koncertsted for indbyggere i Frederikssund, der elsker at tage til koncert.

Om Kulturhuset Galaksen

Kulturhuset Galaksen har en koncertsal, hvor der er plads til omkring 800 tilskuere. Derudover har Galaksen også en lille koncertsal med titlen “Orbit”, hvor der kan være 200 personer.

Der er flere forskellige begivenheder på stedet hvert år, og der er noget for folk af alle aldre. Børn kan fx tage med til børnerytmik, mens de voksne kan nyde gode grin med comedy. Fx har Anders “Anden” Matthesen været forbi med sit stand-up show.

Her på siden har vi naturligvis fokus på koncerter, og et af de fedeste koncepter hos Galaksen er deres gratis lørdagsjazz. Du kan også finde lækre koncertoplevelser med fx The Savage Rose, Dario Campeotto, DR Big Band og mange andre artister, der var forbi scenen i 2019. I 2020 kan du blandt andet opleve foredrag med Mikkel Beha og stand-up med Linda P, så der er masser at se frem til.

bard